ÇORUM / MERKEZ - Dumlupınar Ortaokulu

0 (364) 2230195
Bahçelievler Mah. Dumlupınar Cad. No 1 / Merkez ÇORUM
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı öğrenciler yetiştirmek.
Özel Araç - Otobüs- Yürüme
Bahçelievler Mah. Dumlupınar Cad. No: 1 Merkez/ÇORUM
1500 m
Sportif Etkinlikler